Street Tactics

Τι είναι

Το Street Tactics είναι μάχη επαφής και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα αυτοάμυνας που προσφέρεται στη σημερινή εποχή.

Είναι προσβάσιμο σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές αυτοάμυνας με στόχο να προστατεύουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον τους.  Διδάσκει, μέσα από τεχνικές, πώς να αποφεύγονται και να αντιμετωπίζονται όλα τα είδη βίας και επιθέσεων.  Είναι εύκολο να αφομοιωθεί και να εφαρμοστεί με τρόπο φυσικό και αυθόρμητο και μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη υπό συνθήκες έντονου στρες.

Το Street Tactics είναι η παροχή λύσεων αυτοάμυνας σε ένα ευρύτερο φάσμα, όπως:

Διδασκαλία αυτοάμυνας για ενήλικες, γυναίκες, παιδιά.  Προσεκτικά προσαρμοσμένα με τις ποικίλες ανάγκες επιμέρους τομέα.

Διδασκαλία των προσόντων αυτάμυνας σε στρατιώτες που  θέλουν να διευρύνουν τις ικανότητές τους στη μάχη ως μεμονωμένοι ή ως μέλη ομάδας.

Διδασκαλία προσόντων στους αστυνομικούς και κυβερνητικές μονάδες.

Διδασκαλία σε όλα τα επαγγελματικά επίπεδα της προστασίας τρίτων προσώπων.

Συστατικές Επιστολές

Μερικές συστάσεις για το Street Tactics

Άρχισα να εξασκούμε στις πολεμικές τέχνες τα τελευταία 30 χρόνια και έχω εκπαιδευτεί σε Judo, Karate (Μαύρη Ζώνη), Aikido, Tai Chi Chuan και Chun Kung Fu.
Σέβομαι όλες τις πολεμικές τέχνες και μπορεί να είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές σε σχέση με το επίπεδο προπόνησης και ποιο σημαντικό με την ποιότητα του Δασκάλου.
Αλλά τελικά όταν η ζωή κάποιου βρίσκεται σε κίνδυνο το street fighting και η πραγματικότητα δίνει καινούργια διάσταση στη ζωή.
Γνώρισα τον Κ. Βασιλειάδη και βίωσα στο σύστημα STREET TACTICS και πρέπει να ομολογήσω ότι η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητά του είναι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Το STREET TACTICS είναι ένα σύστημα που ο μαθητής μπορεί να αφομοιώσει γρήγορα και να το εφαρμόσει αποτελεσματικά και εάν ποτέ χρειαστεί να τον/την γλυτώσει από οποιοδήποτε κίνδυνο.
Ο Κ. Βασιλειάδης δεν είναι μόνο ένας πολεμιστής αλλά κι ένας ανυπέρβλητος δάσκαλος και μαχητής με τρεις παγκόσμιους τίτλους στην κατοχή του.
Ν. Μαλαματίνας
Διευθύνων Σύμβουλος MIG (MARFIN INVESTEMENT GROUP)
Το διάστημα κατά το οποίο συνεργάστηκα με τον κ. Βασιλειάδη Κωνσταντίνο, κατάλαβα πως στα πλαίσια των καθηκόντων του, λειτουργεί αρμονικά και παραγωγικά και πάντοτε ανταποκρίνεται θετικά και με προθυμία στις όποιες προκλήσεις και απαιτήσεις του επαγγέλματός του. Η εκπαίδευση της τακτικής αυτοάμυνας δρόμου αποτελεί μια σύγχρονη και ταυτόχρονα πρακτική μέθοδο αντιμετώπισης κινδύνων, παράλληλα είναι μια στάση ζωής και στις μέρες μας περισσότερο αναγκαία από ποτέ.
Στο διάστημα αυτό έχει εκτιμηθεί για την ευθύτητα του χαρακτήρα του, τη διάθεση για υπεύθυνη δουλειά, την επαγγελματικότητα καθώς και την άκρατη αφοσίωσή του στην εργασία του.
Για του λόγους αυτούς ανεπιφύλακτα προτείνω τον κ. Βασιλειάδη για την όποια συνεργασία μαζί του.
Γεώργιος Κουνάδης
Account Manager
Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
MARAN TANKERS MANAGEMENT INC.
GAS MARITIME
Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των γραφείων μας σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες. Το σεμινάριο το διοργάνωσε ο Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, ιδρυτής της μεθόδου ρεαλιστικής αυτοάμυνας STREET TACTICS.
Ο ίδιος είναι πρωταθλητής ενός ασημένιου (W.P.K.A. 2002) και δύο χρυσών μεταλλίων (W.P.K.A. 2003 και W.P.K.A. 2004) παγκοσμίων πρωταθλημάτων αυτοάμυνας μεγάλου συναγωνισμού, ενώ ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες από την παιδική του ηλικία.
Όλοι οι υπάλληλοι του ομίλου μας ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα και δήλωσαν άμεσα συμμετοχή. Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές και θεώρησαν πολύ χρήσιμα τα όσα ειπώθηκαν και παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια των δύο και πλέων ωρών του σεμιναρίου.
Η πρωτοβουλία του κ. Βασιλειάδη να παρέχει συμβουλές και πρακτικές αντιμετώπισης τυχόν επιθέσεων που μπορεί να δεχθούν στο δρόμο οι γυναίκες, χαίρει συγχαρητηρίων.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την αξιόλογη και πολύ χρήσιμη προσφορά του.
Ιωάννης Αγγελικούσης
ANGELICOYSSIS SHIPHOLDING GROUP LTD
Η επαφή μου με τον χώρο των πολεμικών τεχνών άρχισε σε μικρή ηλικία αλλά δεν συνεχίστηκε για πολύ χρονικό διάστημα λόγω σπουδών και επαγγελματικής υποχρέωσης μετέπειτα.
Ξεκινώντας λοιπόν και για 2 χρόνια παρακολούθησα μαθήματα Καράτε.
Μετά από αρκετό διάστημα και σε ηλικία 29 χρονών ασχολήθηκα με το Wing Chun. Τελευταία βρέθηκε μπροστά μου κατόπιν σύστασης η σχολή του Κ. Βασιλειάδη και αποφάσισα να παρακολουθήσω το μοναδικό σύστημα STREET TACTICS, το οποίο πραγματικά με εντυπωσίασε και με εξέπληξε διότι διέφερε από τις άλλες πολεμικές τέχνες που κυρίως έχουν αμυντικό και αθλητικό χαρακτήρα.
Το STREET TACTICS έχει να κάνει με πραγματικές συνθήκες εμπλοκής που μπορούν να συμβούν στον οποιοδήποτε παντού.
Οι προπονήσεις που διεξάγονται σε αυτές τις συνθήκες μου έχουν δημιουργήσει τη σιγουριά για το πως μπορώ να αντιμετωπίσω οποιαδήποτε κατάσταση.
Φυσικά όλα τα παραπάνω λαμβάνουν χώρα από τον πολύ έμπειρο δάσκαλό μας Κ. Βασιλειάδη, ο οποίος κατέχει 3 παγκόσμιους τίτλους και 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.
Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το STREET TACTICS είναι μια μίξη πολεμικών τεχνών με πραγματικά σενάρια βάζοντάς σε άμεσα στο πνεύμα των επικίνδυνων καταστάσεων και αξίζει να το παρακολουθήσει ο καθένας.
Γιάννης Τέρπος
Equipment Manager
mc Donald's Hellas

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 12:00 & 16:00 – 22:00

Σάββατο 10:00 – 14:00